Over Swissa

Swissa

Haringstraat 47
2586 XW Den Haag
Swissa is een handelsnaam van Winwinwin B.V.

KvK: 27308468 | BTW Nummer: NL818740863B01

Neemt u gerust contact op met ons.

Openingstijden

Het Swissa logo is Hypnos, de god van de slaap en de zoon van de duisternis en de nacht. Swissa staat garant voor een fijne en natuurlijke slaap met het best mogelijke slaapklimaat. Swissa kiest voor de mooiste natuurlijke materialen en voor frisheid  en comfort. Een product van Swissa staat garant voor kwaliteit en hygiëne.

In onze optiek creëren natuurlijke materialen verreweg het fijnste slaapklimaat vandaar dat alle door Swissa gebruikte materialen 100% natuurlijk zijn. Swissa kiest voor comfort, gezond, fris en zonder dierenleed. Al onze producten worden in Europa gemaakt en zijn volledig vrij van chemische en giftige stoffen, en daar zijn wij absoluut trots op!

Service en garantie

U kunt via de site bestellen. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Als u bestelling verstuurd is krijgt u automatisch een e-mail met de Track en Trace code. Hiermee heeft u inzicht waanneer uw bestelling bij u aangeboden wordt. Wij verzenden onze producten via PostNL waardoor u ook zelf uw bestelling kunt volgen vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. Voor de actuele status van uw verzending kijkt u op de site van PostNL en kunt u zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming aankomt.

Bij Swissa kunt u met alle betaal methodes betalen behalve contact bij afleveren. U kunt betalen met PayPal Bitcoin, Ideal enz. In het bestel proces komt u de betaal mogelijkheden vanzelf tegen. Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk, bel ons gerust (070-3387010).Siwissa heeft al producten op voorraad. De levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief afleveren bij u thuis.

Swissa geeft op al haar producten 2 jaar garantie en werkt met een zichttermijn, alle producten kunnen binnen 14 dagen gratis geretourneerd worden.