Geen huisstofmijt door extra dikke molton

Molton onderdeken

De Swissa onderdeken is een nieuw soort katoenen super molton die niet alleen het matras lekker schoon en fris houdt. Maar ook het matras droger en iets koeler houdt.  De 1 cm dikke katoenen deken wordt rechtstreeks op het matras gelegd en hier overheen gaat het hoeslaken. Het is dus een nieuw soort molton die het matras en de slaper beschermt.

100% katoen

De Swissa onderdeken is van katoen gemaakt. De tijk, de instopstrook, het stiksel en de vulling zijn 100% katoen en dus natuurlijk. Katoen als materiaal is ideaal voor bed- en slaapproducten. Het is temperatuur neutraal, neemt goed vocht op en creëert comfort in bed. Daarnaast is de onderdeken wasbaar tot 95 graden. Waardoor deze gemakkelijk weer goed schoon en huisstofvrij te houden is. Natuurlijke materialen werken meestal het beste in bed en zorgen voor een fijn en goed slaapklimaat.

Matras schoonhouden

De dikke katoenen onderdeken houdt niet alleen het bed schoner en droger waardoor er veel minder bacteriën ontstaan maar houdt het bed ook koeler. Een matras wordt veel sneller vies dan de meeste mensen denken.  Vocht trekt stof aan en vocht en warmte creëert die ideale voedingsbodem voor bacteriën. Het matras schoonhouden en beschermen tegen vuil en vocht werkt goed met katoen. Als u de onderdeken regelmatig wast houdt u een fris bed en matras.

Geen huisstofmijt in bed

Als u allergisch bent en het voor u van belang is dat uw bed stof- en huisstofmijtvrij is dan biedt de Swissa molton onderdeken de oplossing. Gemiddeld bevat een matras tussen de 100.000 en 10.000.000 huisstofmijten! Het is belangrijk dat u weet dat de huisstofmijt zich voornamelijk op het oppervlakte van uw matras nestelt? De dikke katoenen onderdeken zorgt er onder andere voor dat het matras vrijwel huisstofmijt vrij kan zijn en blijven. Het is dan wel van belang de onderdeken minimaal elke 6 weken gewassen wordt op minstens 60 graden. Als u de 1 cm dikke onderdeken elke 6 weken wast is uw bed nagenoeg huisstofvrij.

Echt schoon en fris matras

Als u de dikke katoenen onderdeken gewassen heeft en u doet ook gelijk een nieuw hoeslaken op uw bed dan voelt u gelijk hoe fris en schoon uw bed weer is. De molton onderdeken zorgt voor een schoon en fris bed en houdt uw matras ook met de tijd schoner. Weinig mensen weten dat een matras een van de meest vervuilde gebruiksvoorwerpen in huis is.  Uw bed is warm, vochtig en is de ideale schuilplaats voor huisstofmijten. Of u nu Allergisch bent of niet, het is voor iedereen van belang om in een hygiënisch en gezonde omgeving te slapen. De katoenen onderdeken houdt u bed droger, frisser en schoner.

Geplaatst in Informatie.